Auto.nl stelt voor 10 zorghelden een #zorgheldenauto beschikbaar. En roept de hele autobranche op hetzelfde te doen.

Nu we allemaal in de greep zijn van het coronavirus, wordt meer dan ooit een beroep gedaan op zorgverleners. Die maken lange dagen en lopen flinke risico’s. En het einde is nog niet in zicht. Daar kunnen we weinig aan doen – maar we kunnen wél onze waardering tonen. Auto.nl doet dat door een paar van deze zorghelden te ontzorgen op het gebied van vervoer.

We stellen 10 auto’s (exclusief brandstof) beschikbaar voor zorghelden die anders met het openbaar vervoer moeten reizen. Voor ten minste 3 maanden.

Dat is natuurlijk niet genoeg. Daarom hopen we met onze actie óók onze collega’s in de autobranche te inspireren. We roepen dus alle grote en kleine autobedrijven in Nederland op om autoloze zorghelden te voorzien van een #zorgheldenauto.

De #zorgheldenauto’s van auto.nl gaan naar de eerste 10 zorghelden die een aanvraag indienen en aan onze voorwaarden voldoen.

Inmiddels zijn alle zorgheldenauto’s van auto.nl vergeven. Helaas konden we er niet meer dan 10 ter beschikking stellen. Maar: we blijven onze collega’s in de autobranche oproepen om óók zorghelden van een zorgheldenauto te voorzien. Houd voor vergelijkbare initiatieven vooral #zorgheldenauto in de gaten op sociale media.

Voor meer info: www.auto.nl/zorgheldenauto